lauantai 28. syyskuuta 2013

Hamk Aokk:n NTM-koulutustiimi

Meillä HAMK:n opekorkealla on polkaistu käyntiin taas syksyn uudet Näyttötutkintomestarikoulutukset.
Viime keväänä aloitimme eripuolilla Suomea 11 ryhmää ja nyt syksyllä 5. Ryhmissä on yhteensä yli 400 mestariksi opiskelevaa ammatillista opettajaa tai työelämäarvioijaa, joten vilinää ja vilskettä riittää.
Nyt olemme saaneet Opetushallitukselta 189 000 e avustusta ensi vuodelle työelämäedustajien kouluttamiseksi näyttötutkintomestareiksi. Se tarkoittaa käytännössäkin varsin isoa panostusta työelämäedustajien kouluttamisessa. 

Näyttötutkintomestarikoulutuksista on käytetty usein lyhennettä NTM ja se lyhenne tulee näkymään tässä blogissakin varmasti usein. NTM-tiimissämme on 7 kouluttajaa, joista moni kouluttaa myös ammatillisia opettajia. Kouluttajinamme toimivat Jaakko Ansaharju, Taru Dorra, Anne-Maria Korhonen, Irmeli Lignell, Tomi Raitanen, Tauno Tertsunen ja Merja Välkkilä. Suurin osa em. väestä kouluttaa paljon myös muita aiheita meillä opettajakorkeakoululla, kuin näyttötutkintoihin liittyvää. Hallinnollisissa tehtävissä toimivat lisäksi koulutussuunnittelija Outi Parikka ja koulutusassistentti Johanna Santala. Täydennyskoulutuksen päällikkönä toimii Esa Inget. Alla kuvassa on tämän hetkinen kokoonpanomme (Esa Inget puuttuu kuvasta).

Tervetuloa mukaan näyttötutkintomestarikoulutuksiimme!

Kirjoittaja: Outi Parikka, koulutussuunnittelija Hamk Aokk


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti